Quarens

Wat kan Quarens voor jou betekenen?
Wie kan dat beter verwoorden dan mijn ideale klanten?

Heidi portretfoto
Heidi Van Tichelen
ERA Innoa
Zaakvoerster

Duidelijke en ongelooflijk inspirerende strategieoefening, direct toepasbaar en duurzaam. Een must voor elke ondernemer! Doe zo verder Dominique!

Charlotte portretfoto
Charlotte Jacops
Jacops
Zaakvoerster

Geweldig straffe madam. Zit je boordevol ideeën maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dominique zet je op weg om die ideeën om te zetten in realiteit. Of weet je niet goed hoe dingen te verwoorden ? Dominique is ook daar een krak in !

Bart_Jacobs_portret_small
Bart Jacobs
We Are Knights
Zaakvoerder - Vormgever

Vaak start je aan coaching met het idee, ik weet het wel, maar ik kan de tijd niet vinden om het toe te passen. Maar niets is minder waar. Dominique zorgt ervoor dat je tijd vrijmaakt om kwalitatief te werken aan je onderneming en jezelf. Ze leidt je door een proces dat je nieuwe inzichten geeft. Samen bepaal je de volgende stappen en zo creëer je een actieplan! Een zeer fijne workshop met echte meerwaarde en een “let’s do it” mentaliteit! Topwerk van Quarens! Bedankt!

11150993_10204351269881219_524108840652140430_n
Griet Van Gorp
Corner & Marjolein
Zaakvoerster

Om mezelf weer wat te pimpen, nam ik contact op met Dominique, om samen eens te bekijken wat eigenlijk echt mijn doelen zijn. Ik zit op een leeftijd dat het 5 voor 12 is, om nog iets te ondernemen, maar viste wat in het ongewisse. Na 3u samenzitten, werd alles al veel duidelijker, en zeker na een maand was alles klare taal. Je zou zeggen…. ” Moet dat echt met iemand erbij?” Voor mij leek het ook wat vreemd, omdat ik altijd goed weet wat ik wil. Maar Dominique slaagde erin om deuren open te zetten, zodat de energie binnen kon stromen. Haar “strategie met ballen”, hangt open op mijn bureau, en wordt dagelijks bekeken. Dit geeft me toch veel zelfvertrouwen, omdat mijn visie zo gemakkelijk stand houdt. Dankjewel Dominique

23157162_1746411972070676_7451069779995595634_o
Sabine Theeuwes
Iduna Huidtherapeute
Zaakvoerster

Ik heb de kans gekregen om een sessie strategie met ballen bij Dominique te volgen. Ik wilde mijn droom als zelfstandige helder en duidelijk krijgen en ook welke stappen ik moest ondernemen om mijn droom waar te maken. Ik worstelde steeds met mijn “waarom”, ik wist wel waarom ik mijn zaak had en waarom ik het graag doe, maar dit overbrengen naar de buitenwereld, dat is een ander paar mouwen. Tijdens deze workshop is mijn strategie heel helder geworden.  Alsook de stappen die ik nog zou moeten ondernemen om tot mijn droom te komen. Wat blijkt? Dat ik al heel wat verder sta dan ik dacht. Dit geeft me moed om zeker door te zetten. Ben je starter? Volg dan zeker een sessie bij Dominique. Ik wou dat ik dat bij de opstart van mijn zaak al gedaan had. Ben je zoals ik al even bezig (5 jaar), dan nog is het heel fijn om je strategie klaar en duidelijk op papier te zetten. Aarzel niet en bekijk wat Dominique voor jou kan doen!

Dominique in een notendop

PRIVE

Ik ben ondertussen de 50 al gepasseerd en ben mama van 2 uit de kluiten gewassen zonen. Herentals is mijn biotoop.

PROFESSIONEEL

Ik ben in 1989 afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen aan de KULeuven. Mijn eerste werkgever was de Generale Bank. Ik ben meer dan 25 jaar “blijven hangen” in de banksector. Ik ben een aantal jaren kantoordirecteur geweest. Het overgrote deel van mijn bankcarrière heb ik zelfstandigen en KMO’s geadviseerd en ondersteund. Ze zijn mijn gesprekspartners. Ik spreek hun taal…

Ik heb dan ook het besluit genomen om de banksector te verlaten om terug mijn oude liefde : “communicatie” op te zoeken. Ik wil voorliefde voor communicatie koppelen aan mijn andere passie : de kleine ondernemers. En zo is “Quarens” geboren.

PASSIES

Naast Quarens ben ik ook nog – gecertifieerd Pilatesinstructrice bij Pilatesstudio Ilse Vandyck (www.matpilates.be)  – geëngageerd lid van BNI Kasterlee (Pompoenland) – strategisch partner bij Strategie met Ballen (Thomas Business Support- Nederland) – geaccrediteerd NLP Practitioner – geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner

Volop in ontwikkeling