Strategie, wat is dat nu eigenlijk?

Je IDEALE KLANT

is de klant waar jij als ondernemer de meest waardevolle transactie mee kan doen. Die klant waar jij blij van wordt. Die klant die bij jou dàt vindt wat hij zoekt en graag ambassadeur wil zijn voor jouw onderneming. 

de IDEALE KLANT van Quarens

is de kleine ondernemer : de starter, de eenmanszaak en de KMO met een team van maximum 10 medewerkers, gevestigd in de Kempen. Pas je in dit plaatje? Dan kunnen we samen aan de slag op voorwaarde dat jij “grote ideeën” hebt. Want we willen enkel die ondernemers begeleiden die vooruit willen, van de rotonde af willen en de weg willen inslaan naar een strategisch geïnspireerde toekomst.

Wat is jouw WAAROM?

Waarom doe je nu wat je doet voor je ideale klant?  Als ondernemer doe je iets voor een ander waar die ander wat aan heeft. Welke waarde heeft deze transactie voor jouw klant? Dat wordt duidelijk als je met ons rond de tafel gaat zitten.

de WAAROM van Quarens

luidt als volgt : Quarens begeleidt ondernemers om op de “rotonde” de juiste afslag te kiezen. Die afslag die rust en inspiratie brengt, wat de reden van het “rondjes draaien” ook mag zijn. Het resultaat van de samenwerking met Quarens is een duidelijke strategie met bestemming en routeplanner. Hebje een team? Dan is het noodzakelijk dat ook zij jouw strategie “ademen”.

WAT je doet voor je ideale klant

is breder dan welk product of dienst je verkoopt. Het gaat veel meer om de kennis, vaardigheden en expertise die je hebt om datgene te leveren wat jouw ideale klant blij maakt.

De vaardigheden die QUARENS inzet om jou te begeleiden naar je ultieme strategie zijn:

  • De methodiek achter Strategie met Ballen
  • NLP als communicatietechniek
  • Coachingtechnieken om het beste uit jezelf en je onderneming te halen
  • Analyse van de persoonlijkheden in jouw team : Welk vlees heb ik in de kuip en hoe communiceer ik met elk van hen? Waarom werken ze eerder tegen elkaar dan met elkaar? Waarom moet ik continu brandjes blussen?
  • Ondersteuning bij het complementair maken van je team. Doen de juiste mensen de juiste taken? Welke talenten heb ik nog nodig om mijn team te versterken? Werken op basis van talenten is veel efficiënter dan werken op basis van omlijnde functies.

De STRATEGIE van QUARENS

Quarens begeleidt kleine, Kempense ondernemers in hun zoektocht naar hun bestemming. Door de juiste inzet van kennis en vaardigheden wijst QUARENS haar ideale klanten de weg naar inspirerend ondernemerschap.